Pure verwennerij voor je viervoeter!

Verzorging voor jouw hond

Storm

Onze grootste viervoeter is Storm, een Duitse Herder van 2 jaar. Deze grote, stoere viervoeter lijkt op een wolf maar hij is super lief en aanhankelijk. Hij vindt het super leuk om te spelen met zijn favoriete bal en speuren is ook zijn ding. 

Storm

Onze jongste Duitse Herder is Tilly, nu 1 jaar oud.  Zij wordt getraind door mijn man, Stief, voor gehoorzaamheid, speuren, ringtraining & pakwerk.  Ze is een lieve dame met heel veel energie en ze gaat heel graag mee op training. Ze heeft al mooie resultaten behaald op wedstrijd. We kijken uit naar komend wedstrijdseizoen.

Storm

Mijn rots in de branding: Pearl van't Lozenbos.  Een shetland sheepdog of kortweg "Sheltie" van bijna 6 jaar oud. Door haar ben ik super verliefd geworden op het ras, waardoor ik zeker ben dat ik nooit nog voor een ander ras zou kiezen.  Met haar heb ik t/m klas B naar de hondenschool geweest. Ze luistert super goed. 

Ze is slim, lief, aanhankelijk en heel zorgzaam voor haar “roedel”/gezin.

Naar vreemden toe is ze in het begin een beetje terughoudend maar na de eerste kennismaking is ze iedereens vriendin. Echt een super hond, ik zou haar voor geen geld ter wereld willen missen... 

Storm

De jongste telg van onze hondenfamilie: Wanda van't Lozenbos, bijna 1 jaar oud. Ze is de kleinste van de familie, maar wel de grote baas van iedereen. ;) Ze heeft een heel sterk karakter en willetje... Maar ze is langs de andere kant nog aanhankelijker dan Pearl en super lief. Met haar volg ik ook lessen voor showtraining. Ze gaat dus naar wedstrijden voor "schoonheid". De lessen voor gehoorzaamheid staan hierdoor op een lager pitje. Als de tijd er rijp voor is, wil ik graag met haar een nestje fokken. Maar dat zijn nog toekomst plannen.
Volg ons op

Zandstraat 3
2280 Grobbendonk

0499/22.84.68 (liefst via Whatsapp)

© 2023 Pearl's Fashion -  BE0848.169.978