Pure verwennerij voor je viervoeter!

Verzorging voor jouw hond

Storm

Onze grootste viervoeter is Storm, een Duitse Herder van 4 jaar. Deze grote, stoere viervoeter lijkt op een wolf maar hij is super lief en aanhankelijk. Hij vindt het super leuk om te spelen met zijn favoriete bal en speuren is ook zijn ding. 

Storm

Trots op onze jongste Duitse Herder, Wodan! Bijna 1 jaar oud en al een ware atleet in de maak. Hij wordt getraind voor gehoorzaamheid, speuren, ringtraining & pakwerk. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, en zijn energie lijkt onuitputtelijk! Elke trainingssessie is een avontuur, en Wodan gaat er met volle overgave in. We kunnen niet wachten tot hij klaar is voor deelname aan wedstrijden. 🏅🤞 Tot die tijd genieten we van elke stap in zijn ontwikkeling.

Storm

Mijn rots in de branding: Pearl van't Lozenbos.  Een shetland sheepdog of kortweg "Sheltie" van bijna 6 jaar oud. Door haar ben ik super verliefd geworden op het ras, waardoor ik zeker ben dat ik nooit nog voor een ander ras zou kiezen.  Met haar heb ik t/m klas B naar de hondenschool geweest. Ze luistert super goed. 

Ze is slim, lief, aanhankelijk en heel zorgzaam voor haar “roedel”/gezin.

Naar vreemden toe is ze in het begin een beetje terughoudend maar na de eerste kennismaking is ze iedereens vriendin. Echt een super hond, ik zou haar voor geen geld ter wereld willen missen... 

Storm

Meet Wanda, de kleinste maar dapperste van onze Sheltie-familie!  Ze mag dan wel de kleinste zijn, maar ze is zonder twijfel de grote baas van iedereen met haar sterk karakter en onweerstaanbare liefde. Met Wanda heb ik hondenschool en ringtraining gevolgd, en we hebben samen deelgenomen aan schoonheidswedstrijden. 2023 was een bijzonder jaar, want Wanda kreeg voor het eerst een nestje met 2 super schattige pupjes!  Een ervaring vol liefde en vreugde die we nooit zullen vergeten.

En raad eens? In 2024 staat er weer een nestje gepland!  We kijken er enorm naar uit om deze prachtige reis opnieuw te beleven.

Volg ons op

Zandstraat 3
2280 Grobbendonk

0499/22.84.68 (liefst via Whatsapp)

© 2023 Pearl's Fashion -  BE0848.169.978