Hoe Pearl's Fashion ontstaan is...

Over ons

Ik ben Wendy Lombaerts en ben de trotse mama van Nyah & Noémie. Onze 4 honden maken ons gezin compleet. Pearl van't Lozenbos, de sheltie, waarvoor ik ook mijn inspiratie heb gehaald voor de naam van het trimsalon, Storm & Tilly, de twee Duitse Herders van mijn man Stief Van hout, alsook Wanda van't Lozenbos, onze jongste telg van de familie, ook een sheltie. 

Mijn passie voor honden zorgde ervoor dat ik een opleiding hondenverzorging ging volgen. Na het theoretische deel heb ik nog verschillende opleidingen/workshops gevolgd bij Toscanzahoeve, de Groomer academie en het Centrum voor afstandsonderwijs.

Tenslotte heb ik, na heel veel praktijkervaring als stagiaire in verschillende trimsalons, mijn eigen verzorgingssalon opgericht waar jullie allemaal van harte welkom zijn met jullie viervoeters!

Specialisatie

Tijdens de verschillende workshops ben ik mij gaan verdiepen in het ontwollen van honden waar ik me nog verder in blijf specialiseren. Voorbeelden van grote rassen zijn Collies, Herders, Berner Senners, Golden Retrievers,... Maar ik werk ook graag met kleinere honden zoals Chihuahua, Keeshonden,... .

 

Neem contact met ons op

Heb jij vragen over ons trimsalon of ben je op zoek naar een product? 
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Volg ons op

Zandstraat 3
2280 Grobbendonk

0499/22.84.68 (liefst via Whatsapp)

© 2023 Pearl's Fashion -  BE0848.169.978